Şcoala care te învaţă să dezvolţi un produs IT de la 0 în doar cinci luni

Postat la 01 noiembrie 2016 251 afişări

Şcoala care te învaţă să dezvolţi un produs IT de la 0 în doar cinci luni

Şcoala Informală de IT anunţă lansarea primului program de Full Stack Product Development din ţară. Programul va începe pe 15 noiembrie 2016, la Cluj-Napoca.

Programul Full Stack Product Developement este o noua iniţiativă a echipei din spatele proiectului Şcoala Informală de IT. Prin intermediul acestui program, persoanele cu o experienţă de minim 1 an în Software Development vor avea ocazia de a  învăţa să construiască de la 0 un produs real de IT, sustenabil, potrivit reprezentanţilor companiei.

Mentorii care se vor ocupa de susţinerea acestui program interactiv sunt Paul Brie, Dan Calinescu, Cristian Moldovan şi Iulian Pădurariu. Fiecare dintre aceştia are o experienţă de peste 10 ani în domeniul IT. 

“Acest program reprezintă o continuare naturală a implicării noastre active în punerea bazelor unei noi generaţii de IT-şti, în care mentalitatea de produs software va fi în prim plan. În paralel cu zona tehnică punem emfaza pe înţelegerea din punct de vedere business a tuturor stagiilor prin care trece un produs de la idee până la lansarea pe piaţă, respectiv dezvoltarea ulterioară a business-ului.”, a declarat Răzvan Voica, managing partner, Şcoala Informală de IT.

Programul are o durată de 20 de săptămâni, timp în care, se vor aprofunda noţiuni de Product Landing Page, UI-Functional Mobile App, UI-Functional Web App, Local API, Public API, Fully Functional Mobile App, Fully Functional Web App şi API.

Şcoala Informală de IT este un proiect de educaţie alternativă şi reconversie profesională, axat pe educaţie prin mentorat, iniţiat în 2013 la Cluj-Napoca. În cei trei ani, programul a ajuns şi în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti.

Admiterea în cadrul programelor Şcolii Informale de IT se face prin intermediul unui dublu proces de selecţie – prin testare şi intervievare – în cadrul căruia candidaţii trebuie să facă dovada motivaţiei şi a potenţialului pentru a urma o carieră în industria IT.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.