Schimbarea la faţă a comerţului alimentar în ultimul deceniu: 15 branduri importante au dispărut din piaţă

Postat la 27 februarie 2017 124 afişări

Primele care au dispărut au fost brandurile romaneşti, în frunte cu Univers'all, PIC şi Ethos. Criza financiară şi expansiunea alertă a comerţului modern au trimis în insolvenţă şi apoi în faliment branduri care sunt astăzi doar o amintire pentru nostalgici, scrie Ziarul Financiar.

Schimbarea la faţă a comerţului alimentar în ultimul deceniu: 15 branduri importante au dispărut din piaţă

A venit apoi randul primelor nume internaţionale, care, fie pentru că erau prea mici, fie pentru că nu s-au adaptat vremurilor, au fost înghiţite de "rechinii" din comerţ. În ultima perioadă însă a venit randul numelor mari precum Billa şi Real să dispară.

Brandul Billa va dispărea de pe piaţa locală pană la finalul acestui an, au anunţat repre­zentanţii grupului francez Carre­four care a preluat operaţiunile din Romania ale lanţului de supermarketuri.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.