Schimbarea făcută de Blue Air pentru clienţii care îşi cumpără bilete de avion. De când pot ei beneficia de această facilitate

Autor: Ioana Matei Postat la 18 martie 2021 25955 afişări

Schimbarea făcută de Blue Air pentru clienţii care îşi cumpără bilete de avion. De când pot ei beneficia de această facilitate

Blue Air oferă clientilor săi opţiunea de a-şi modifica datele de zbor în mod gratuit, in cazul in care planurile lor de călătorie se schimbă. Optiunea este valabila pe tot parcursul anului 2021, pentru toate rezervarile, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Integrand aceasta optiune in toate rezervarile de bilete de avion Blue Air, compania isi propune sa redea pasagerilor sai increderea in zbor, raspunzand nevoilor de libertate a mobilitatii si de flexibilitate, in contextul unei industrii a calatoriilor marcate inca de o acuta lipsa de predictibilitate.

Oferta este valabila pentru toate rezervarile efectuate pana la 31 decembrie 2021, pentru toate zborurile si toate destinatiile din calendarul Blue Air. Datele de calatorie pot fi modificate gratuit o singura data, plătind doar diferenţa de tarif, acolo unde este cazul.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi. Compania are circa 1.000 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.