SCANDAL uriaş în Fed Cup: ITF i-a retras acreditarea lui Ilie Năstase, care nu va mai putea participa la meciurile din Fed Cup, după incidentele de la meciul Sorana Cîrstea - Johanna Konta

Autor: Alina Mihai Postat la 23 aprilie 2017 79 afişări

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a emis, sâmbătă, pe site-ul oficial, un comunicat în legătură cu incidentele ce au avut loc la meciul Sorana Cîrstea - Johanna Konta din Fed Cup, în urma cărora Ilie Năstase a fost evacuat din arenă. Oficialii forului i-au retras acreditarea lui Năstase.

Meciul Sorana Cîrstea - Johanna Konta, al doilea din barajul pentru Grupa Mondială 2, a fost întrerupt, sâmbătă, la scorul 2-6, 3-1, după ce jucătoarea britanică ar fi fost jignită din tribune. Konta a plecat plângând la vestiare. Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost trimis în tribune, iar mai apoi evacuat de către supervizorul partidei, din cauza unor injurii aduse arbitrului de scaun.

La ieşirea din arenă, fostul număr 1 mondial a jignit o jurnlistă britanică aflată la meci. În urma evenimentelor, ITF a emis un comunicat în care anunţă că i-a fost retrasă acreditarea lui Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei României neputând să mai participe la niciun meci din cadrul întâlnirii cu Marea Britanie.

"Căpitanul României, Ilie Năstase, a fost scos de pe teren în timpul celui de-al doilea meci al întâlnirii de Fed Cup, România - Marea Britanie, de la Constanţa. Domnului Năstase i s-a cerut să părăsească terenul de către arbitrul ITF Andreas Egli, din cauza comportamentului său nesportiv, după ce a primit două avertismente. Domnul Năsase a fost scos din tribune din cauza comportamentului său nepotrivit. Acreditarea sa a fost anulată şi nu va mai lua parte la această întâlnire. ITF va lansa o investigaţie asupra acestui caz, dar şi cu privire la comentariile anterioare făcute de domnul Năstase în această săptămână", se arată în comunicatul ITF.

CITEŞTE despre INCIDENTELE DECLANŞATE de Ilie Năstase la FED CUP de la Constanţa

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ilie nastase,
refuz,
acreditare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.