Scad cazurile noi de coronavirus în Italia, dar se înregistrează 623 de morţi

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 noiembrie 2020 115 afişări

Scad cazurile noi de coronavirus în Italia, dar în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 623 de morţi. Italia a depăşit pragul de un milion de cazuri şi bate recordul pacienţilor internaţi în spitale.

Scad cazurile noi de coronavirus în Italia, dar se înregistrează 623 de morţi

În Italia, de la începutul epidemiei de coronavirus, cel puţin 1.028.424 persoane au luat virusul SARS-CoV-2. În ultima zi, au fost 32.961 cazuri noi, conform Corriere della Sera.

În total au murit 42.953 de persoane, din care 623 doar în ultimele 24 de ore.

Italia a depăşit pragul de un milion de cazuri totale şi este, conform OMS, printre cele cinci ţări care au înregistrat recorduri de noi cazuri, săptămâna trecută, alături de Statele Unite, Franţa, India şi Regatul Unit.

În ce priveşte decese, Italia ocupă locul 6 lume, în faţa Franţei şi după Marea Britanie.

În ultima zi s-au făcut cu 7.882 mai multe teste faţă de marţi. Din 100 de teste, 15 au fost pozitive.

Îngrijorătoare este şi creşterea spitalizărilor, Italia înregistrând un nou record al numărului total de pacienţi spitalizaţi, cu simptome: numărul lor total a ajuns la 29.444, din care 881 numai în ultima zi.

În timpul primului val, cel mai mare număr de persoane în spital a fost atins pe 4 aprilie, cu 29.010 de bolnavi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
italia,

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.