Salonul auto de la Geneva a fost amânat din nou, până în 2023

Autor: Mediafax Postat la 07 octombrie 2021 130 afişări

Salonul auto de la Geneva a fost amânat din nou, până în 2023

Organizatorii Salonului Internaţional de Automobile de la Geneva au anunţat joi că nu vor organiza evenimentul anul viitor din cauza "problemelor din întreaga industrie legate de pandemia COVID-19”, relatează Reuters.

Organizatorii au precizat într-un comunicat că problemele directe şi indirecte legate de pandemie i-au lăsat "fără alternativă".

Printre acestea se numără atât restricţiile de călătorie persistente pentru expozanţi, vizitatori şi jurnalişti, cât şi criza mondială a semiconductorilor, au spus ei.

Decizia vine după ce ediţiile din 2019 şi 2020 ale salonului au fost, de asemenea, anulate ca urmare a răspândirii pandemiei COVID-19.

Preşedintele Comitetului permanent al Salonului internaţional al automobilului, Maurice Turrettini, a declarat că, în ciuda tuturor eforturilor, organizatorii au trebuit să se confrunte cu realitatea.

"Pandemia nu este sub control şi se prezintă ca o mare ameninţare pentru un mare eveniment de interior", a spus el.

Turrettini a adăugat, totuşi, că a văzut decizia ca pe o amânare, mai degrabă decât ca pe o anulare.

"Sunt încrezător că Salonul Internaţional Auto de la Geneva va reveni mai puternic ca niciodată în 2023", a spus el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salon auto,
amanare,
geneva,
salon auto geneva

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.