Rute alternative pentru evitarea aglomeraţiei spre litoral

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 iulie 2021 198 afişări

Pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN 39 Constanţa – Mangalia, şoferii care merg pe litoral dinspre autostradă pot urma rute alternative, anunţă Infotrafic.

Rute alternative pentru evitarea aglomeraţiei spre litoral

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN 39 Constanţa – Mangalia, conducătorii auto care se deplasează pe litoral dinspre autostradă pot urma următoarele rute alternative:

- Autostrada A2 - Ciocârlia - Mereni - DJ 381 Topraisar - DJ 391 Negru Vodă - DN 39 Mangalia

- Autostrada A2 – DN39 - Agigea – DN 38 – Techirghiol – DJ393 Moşneni – DC 5 – 23 August – DN 39.

Pentru reducerea riscului rutier, şoferii sunt sfătuiţi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să pună în funcţiuni luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii şi să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
litoral,
aglomeraţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.