Romtelecom va transmite meciuri din Liga 2 de fotbal din Romania

Postat la 26 august 2010 16 afişări

Dolce Sport, postul TV lansat de compania Romtelecom, va transmite in direct, incepand din 28 august, 60 de meciuri din Liga 2 a campionatului romanesc de fotbal pe parcursul sezonului 2010-2011.

Romtelecom a obtinut dreptul pentru transmiterea exclusiva a meciurilor care compun primul pachet de drepturi de televizare, avand primele doua optiuni in privinta transmiterii partidelor disputate.

32 de echipe se intrec in Liga 2 a Romaniei, ultima etapa a turului urmand a avea loc, conform deciziei Federatiei Romane de Fotbal, pe 4 decembrie 2010. Primele doua partide transmise de Dolce Sport sunt FC Arges - UTA, si CS Otopeni - Steaua II, duminica 29 august - ora 12:00.

Cititi mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Romtelecom,
meciuri,
fotbal
/actualitate/romtelecom-va-transmite-meciuri-din-liga-2-de-fotbal-din-romania-7044077
7044077
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.