Romania a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de DANS SPORTIV

Postat la 10 iulie 2016 11894 afişări

Perechea formata din Paul Rednic şi Roxana Lucaciu s-a impus în marea finală de sâmbată, cucerind medalia de aur la Campionatul Mondial de dans sportiv de la Kitakyushu (Japonia).

Romania a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de DANS SPORTIV

Paul Rednic si Roxana Lucaciu au intrecut perechile de dansatori din Letonia, Belarus, Rusia, Lituania si Italia. Cei doi, campioni europeni deja la Tineret Standard (in probele Slow Waltz, Tango, Viennesse Waltz, Slow Fox, Quick Step), ocupa primul loc si in clasamentul World Ranking.

Clasament Final

1. Rednic Paul - Lucaciu Roxanan ROMÂNIA

2. Denis Gudovsky - Megija Dana Morite LETONIA

3. Yahor Boldysh - Polina Mineeva BELARUS

4. Pavel Zakharenko - Dana Makarova RUSIA

5. Andrey Kovalev - Veronika Samuolyte LITUANIA

6. Alessio Formisano - Giovanatti Gioia ITALIA

Delegatia Romaniei a facut doua zile pentru a ajunge in Japonia si a intrat in sala de concurs cu doar zece minute inaintea startului. Tara noastra a fost reprezentata si de Florin Stan si Daria Grigore, care au incheiat concursul pe locul 11.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romania-a-castigat-medalia-de-aur-la-campionatul-mondial-de-dans-sportiv-15522710
15522710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.