Români la CANNES 2016, pe covorul roşu.Cristi Puiu şi echipa din "Sieranevada",primii din competiţie

Postat la 13 mai 2016 174 afişări

Români la CANNES 2016, pe covorul roşu.Cristi Puiu şi echipa din "Sieranevada",primii din competiţie

"Sieranevada", film de Cristi Puiu, selectat în competiţia oficială a Festivalului de la Cannes, a fost proiectat pe Croazetă,joi, în prima zi a festivalului.În "Sieranevada",camera de filmat este,de fapt, în rolul unui defunct ce-şi vede familia guralivă, zăpăcită, la 40 de zile de la deces.

Cristi Puiu a venit la Cannes alături soţia sa, Anca Puiu şi fetiţa lor, Zoe Puiu, cea mai mică actriţă ce joacă în "Sieranevada". Filmul "Sieranevada" este transpunerea cinematografică a unei reuniuni de familie pentru parastasul tatălui de famile, ce se desfăşoară în haos, disperare şi poliloghie, în "lumea alveolară a apartamentelor din blocurile comuniste", a spus Cristi Puiu la conferinţa de presă de la Cannes.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romani-la-cannes-2016-pe-covorul-rosu-cristi-puiu-si-echipa-din-sieranevada-primii-din-competitie-15319562
15319562
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.