REVOLUŢIE ÎN SUA. Trump reformează poliţia americană. Se creează o bază de date cu cei mai agresivi ofiţeri

Postat la 16 iunie 2020 301 afişări

REVOLUŢIE ÎN SUA. Trump reformează poliţia americană. Se creează o bază de date cu cei mai agresivi ofiţeri

Preşedintele american Donald Trump a susţinut un briefing prin care a anunţat faptul că semnează un ordin de reformă a poliţiei

Trump a precizat că se vor face reformele ”aşteptate de toată lumea” pentru Securitate. Se va crea o bază de date cu poliţiştii agresivi

Preşedintele american Donald Trump a susţinut un briefing, joi 16 iunie, ora României 19, prin care a anunţat faptul că semnează un ordin de reformă a poliţiei. Asistat de conducerea din cadrul poliţiei americane, Donald Trump a precizat că aceste reforme vor fi ”pentru binele şi securitatea tuturor. Au fost aşteptate de mult dar din păcate nu au fost făcute”, a spus Trump.

Este o mutare radicală a republicanilor, partid care susţine un stat bazat pe ideea de ”lege şi ordine”, arătând faptul că protestele pentru George Floyd au schimbat mult politica în Statele Unite.

Printre măsurile care se vor lua se va crea şi o bază de date naţională cu poliţiştii care sunt agresivi şi au antecedente în acest sens.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
creare,
americana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.