Revelionul de cinci milioane de lire sterline al lui Roman Abramovich - GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 02 ianuarie 2012 83 afişări

Luxul şi opulenţa sunt cele mai bune cuvinte pentru a caracteriza viaţa miliardarului rus Roman Abramovich. Petrecerile pe care le organizează sunt deja legendare, iar Revelionul acestui an nu face excepţie.

Anul acesta, Roman Abramovich a organizat petrecerea de Revelion pe proprietatea sa de 28 de hectare din insula St. Barts. 400 de persoane au fost invitate la celebrarea trecerii în noul an, majoritatea fiind, ca şi Roman Abramovich, celebrităţi intenraţionale.

Deţinătorul clubului de fotbal Chelsea a cumpărat proprietatea în anul 2009, în schimbul sumei de 59 de milioane de lire sterline. Aici îşi petrece magantul de regulă sărbtorile de iarnă, alături de iubita sa, Dasha Zhukova, şi fiul lor Aaron, în vârstă de doi ani. Cei doi ar fi avut însă şi alte opţiuni pentru petrecerea sărbătorilor - recent, miliardarul rus a plătit 90 de milioane de lire sterline pentru o casă cu 15 camere, situată în grădinile Palatului Kensington, din Londra, care, în timpul Războiului Rece, a aparţinut guvernului rus.

Acesta este al treilea Revelion pe care Abramovich l-a petrecut în St. Barts şi probabil cel mai extravagant dintre toate, în condiţiile în care a avut 400 de invitaţi, iar costurile organizării s-au ridicat la cinci milioane de lire sterline. Unul dintre marile avantaje ale organizării unei petreceri private în St. Barts este faptul că accesul pe insulă este destul de dificil şi costisitor, astfel încât riscul de a apărea musafiri curioşi şi nepoftiţi este foarte mic. Pe insulă există doar un singur aeroport de mici dimensiuni, care nu permite aterizarea avioanelor mari, de linie.

Nu se ştie dacă Abramovich a suportat şi costurile cu transportul invitaţilor, însă cert este că a asigurat cazarea celor mai mulţi pe iahtul său Eclipse. Acesta este cel mai mare iaht privat din lume, are două heliporturi, două piscine şi un submarin pentru excursii subacvative.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, pe lista de invitaţi au fost trecute nume precum Jon Bon Jovi, Tamara Mellon, de la Jimmy Choo, cofondatorul Microsoft Paul Allen, Martha Stewart, actriţa de oigine australiană Melissa George şi iubitul său Russell Simmons, precum şi regizorul şi scenaristul George Lucas, creatorul seriei Războiul Stelelor. Invitaţilor li s-a cerut să se îmbrace în stilul "island chic", motiv pentru care doamnele nu au defilat în rochii de gală, aşa cum se întâmplă, de obicei, la petrecerile de Revelion.

Cei care au întreţinut atmosfera pe parcursul serii au fost rockerii de la Red Hot Chilli Peppers. De altfel, este o tradiţie ca la aceste petreceri să cânte nume extrem de celebre. În 2009, miliardarul rus i-a adus pe Beyonce, Prince şi Gwen Stefani, iar anul trecut, la petrecere a cântat formaţia Black Eyed Peas.

Sursa: www.dailymail.co

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Revelion,
Roman Abramovich,
cinci milioane
/actualitate/revelionul-de-cinci-milioane-de-lire-sterline-al-lui-roman-abramovich-galerie-foto-9119649
9119649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.