REVELION 2016 în imagini. Cum au petrecut oamenii din întreaga lume trecerea dintre ani - GALERIE FOTO

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 01 ianuarie 2016 261 afişări

Focurile de artificii grandioase, petrecerile fastuoase, voia bună, dar şi alertele de securitate au marcat trecerea dintre ani.

Pentru trecerea în 2016, măsuri speciale de securitate au fost luate în multe zone din lume, în principal în ţările Uniunii Europene, în Statele Unite, Canada şi Turcia, pe fondul riscurilor teroriste.

GALERIE FOTO

La Bruxelles ceremoniile programate au fost anulate din cauza unui complot islamist. "Şase persoane au fost reţinute pentru audieri", a anunţat Parchetul federal belgian, într-un comunicat. 

La Munchen, autorităţile germane au decis închiderea a două gări din cauza riscului unor atentate pregătite de ISIS.

Petrecăreţii britanici nu s-au dezminţit nici în acest an, forţele de ordine din Londra arestând 48 de scandalagii, iar serviciile de ambulanţă lucrând la capacitate maximă pentru a face faţă numărului mare de solicitări, foarte multe cazuri fiind de comă alcoolică, potrivit Daly Mail.

Măsuri speciale de securitate au fost luate în centrul Parisului, unde pe 13-14 noiembrie teroriştii au omorât 130 de persoane, dar şi la Londra, Roma, Berlin, Viena şi Bucureşti.

În Dubai, deşi un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, într-un hotel situat în centrul oraşului, chiar în piaţa în care urma să aibă loc un spectacol de artificii de Revelion, amplul show pirotehnic s-a desfăşurat normal.

FRANTA, PARIS

GRECIA, ATENA

RUSIA, MOSCOVA

LITUANIA

EGIPT, MAREA PIRAMIDĂ

SUA, NEW YORK

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revelion,
2016,
ANUL NOU,
artificii,
petreceri
/actualitate/revelion-2016-in-imagini-cum-au-petrecut-oamenii-din-intreaga-lume-trecerea-dintre-ani-galerie-foto-14949305
14949305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.