Reţeaua Regina Maria inaugurează cel de-al treilea centru medical din Braşov

Autor: Andra Stroe Postat la 30 noiembrie 2018 91 afişări

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează unnou centru medical, Policlinica Centrul Civic Braşov.

Reţeaua Regina Maria inaugurează cel de-al treilea centru medical din Braşov

De la deschiderea primei clinici Regina Maria din Braşov, reţeaua de sănătate a realizat investiţii de peste 6 milioane euro în tehnică, echipamente şi aparatură de ultimă generaţie. Aceste investiţii au facilitat accesul la consultaţii, investigaţii, analize medicale şi servicii de medicina muncii pentru pacienţii din întrega regiune.

Noua policlinică Regina Maria are o suprafaţă de 500 mp, dispune de 11 cabinete de consultaţii şi oferă braşovenilor acces la o gamă complexă de peste 20 de specialităţi medicale. Cu o echipă formată din 40 de medici şi dotată cu echipamente medicale de ultimă generaţie, Policlinica Centrul Civic Braşov se remarcă prin serviciile specializate în dermatologie.

Pe lângă dermatologie, printre specialităţile medicale disponibile se numară: alergologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie cardiovasculară, diabet şi boli de nutriţie, endocrinologie, hematologie, medicină generală, medicină internă, neurologie, oftalmologie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, peumatologie şi vaccinologie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regina maria,
brasov,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.