Reteaua Penny Market ajunge la 221 de magazine

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 30 decembrie 2017 261 afişări

La final de an, reteaua de retail Penny Market deschide sase noi spatii comerciale si ajunge astfel sa opereze 221 de magazine.

Deschiderile din luna decembrie au vizat localitati din cinci judete ale tarii si unul in Capitala: Râmnicu Valcea, Bucuresti, Domneşti, Sântana (Arad), Berca (Buzau). Inca un magazin va fi deschis zilele acestea in localitatea Bals, din judetul Olt.

Astfel, de la inceputul acestui an, reteaua a crescut cu peste 20 de noi spatii de vanzare. Primul magazin Penny a fost deschis pe plan local in 2005, iar acum reteaua este deservita de 3 spatii logistice aflate in Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. Pentru lantul de magazine, care a ajuns la 221 de sspatii, lucreaza in prezent circa 4.000 de angajati.

PiaţaPiaţa locală de retail, ce cuprinde comerţul alimentar, farmaciile, magazinele de mobilă, modă sau electroIT, are o valoare estimată de 40 miliarde de euro.locală de retail, ce cuprinde comerţul alimentar, farmaciile, magazinele de mobilă, modă sau electroIT, are o valoare estimată de 40 miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retea,
magazine,
penny market,
spatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.