Restaurant cu specific steakhouse în Centrul Vechi
Red Angus Steakhouse a redeschis restaurantul din Centrul Istoric după o investiţie de 280.000 de euro în rebranding şi reamenajare.
Restaurantul a fost deschis în anul 2010 şi a fost orientat pe un specific aflat la început în România, axat pe un produs premium, carnea de vită Red Angus. Red Angus Steakhouse din Centrul Istoric a înregistrat în anul 2012 venituri de 1.800.000 lei, având astfel o creştere de 20% a încasărilor comparativ cu anul 2011. Totodată, pentru anul 2013 se aşteaptă o creştere de 20-25 %. Restaurantul are o capacitate de 65 de locuri la parter şi alte 80 de locuri la etaj şi păstrează un meniu dedicat produselor din carne de vită. Carnea este importată din S.U.A., din Uruguay şi din Olanda.
Designul interior îmbină elemente specific americane precum motociclete vintage din anii ‘30, un tonomat funcţional sau un aparat original de pinball adus de peste Ocean, cu materiale naturale, refolosite în noul spaţiu pentru a reinterpreta atmosfera dintr-un steakhouse clasic american.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro