Restaurant cu specific steakhouse în Centrul Vechi

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 112 afişări

Red Angus Steakhouse a redeschis restaurantul din Centrul Istoric după o investiţie de 280.000 de euro în rebranding şi reamenajare.

Restaurant cu specific steakhouse în Centrul Vechi

Restaurantul a fost deschis în anul 2010 şi a fost orientat  pe un specific aflat la început în România, axat pe un produs premium, carnea de vită Red Angus. Red Angus Steakhouse din Centrul Istoric a înregistrat în anul 2012 venituri de 1.800.000 lei, având astfel o creştere de 20% a încasărilor comparativ cu anul 2011. Totodată, pentru anul 2013 se aşteaptă o creştere de 20-25 %. Restaurantul are o capacitate de 65 de locuri la parter şi alte 80 de locuri la etaj şi păstrează un meniu dedicat produselor din carne de vită. Carnea este importată din S.U.A., din Uruguay şi din Olanda.

Designul interior îmbină elemente specific americane precum motociclete vintage din anii ‘30, un tonomat funcţional sau un aparat original de pinball adus de peste Ocean, cu materiale naturale, refolosite în noul spaţiu pentru a reinterpreta atmosfera dintr-un steakhouse clasic american.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
centrul vechi,
carne,
investitie
/actualitate/restaurant-cu-specific-steakhouse-in-centrul-vechi-11041625
11041625
comments powered by Disqus
Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti

Cea mai de succes poveste din imobiliarele româneşti a început în Iaşi, în urmă cu 20 de ani, odată cu deschiderea primului centru comercial din afara Bucureştiului şi a celui de al doilea mall al ţării.

vezi continuarea
ZF.ro
Tehnologia REVOLUŢIONARĂ care schimbă totul: Oraşele „deştepte” devin realitate şi pentru români Tehnologia REVOLUŢIONARĂ care schimbă totul: Oraşele „deştepte” devin realitate şi pentru români
Dezvăluiri: Ce vor românii de fapt de la un desert. Secretele unuia dintre cei mai cunoscuţi oameni din domeniu
Mediafax
„Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut „Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut
Economiile se prăbuşesc în pandamie, dar cei 4 giganţi din tech au înregistrat un profit de 28 de miliarde de dolari
MonitorulApararii
Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte
Ce se întâmplă la Moscova este de bine deopotrivă pentru Rusia şi Putin(?)
MonitorulPartidelor
Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi
Tudose, ironic: Prefectul de Brăila a fost la o şedinţă de partid.Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării
COMENTARIU Valeriu Şuhan Pe bune ? Nu-mi da vestea asta...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.