Restaurant cu specific steakhouse în Centrul Vechi

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 119 afişări

Red Angus Steakhouse a redeschis restaurantul din Centrul Istoric după o investiţie de 280.000 de euro în rebranding şi reamenajare.

Restaurant cu specific steakhouse în Centrul Vechi

Restaurantul a fost deschis în anul 2010 şi a fost orientat  pe un specific aflat la început în România, axat pe un produs premium, carnea de vită Red Angus. Red Angus Steakhouse din Centrul Istoric a înregistrat în anul 2012 venituri de 1.800.000 lei, având astfel o creştere de 20% a încasărilor comparativ cu anul 2011. Totodată, pentru anul 2013 se aşteaptă o creştere de 20-25 %. Restaurantul are o capacitate de 65 de locuri la parter şi alte 80 de locuri la etaj şi păstrează un meniu dedicat produselor din carne de vită. Carnea este importată din S.U.A., din Uruguay şi din Olanda.

Designul interior îmbină elemente specific americane precum motociclete vintage din anii ‘30, un tonomat funcţional sau un aparat original de pinball adus de peste Ocean, cu materiale naturale, refolosite în noul spaţiu pentru a reinterpreta atmosfera dintr-un steakhouse clasic american.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
centrul vechi,
carne,
investitie
/actualitate/restaurant-cu-specific-steakhouse-in-centrul-vechi-11041625
11041625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.