"Regele Leu" s-a lansat la Baneasa Shopping City. Vezi cine a venit la petrecere (GALERIE FOTO)

Postat la 09 octombrie 2011 45 afişări

Alaturi de vedete precum Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu, Iuliana Marciuc, Octavian Strunila, Madalina Draghici si Dana Rogoz, zeci de copii s-au distrat, sambata, la Diverta Baneasa Shopping City, participand la sesiuni de facepainting, dansand si colorand cu ocazia lansarii pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D a filmului de animatie Disney, "Regele Leu".

Mai bine de o ora, toti copiii prezenti la eveniment s-au transformat in pui de leu cu ajutorul facepainterilor, s-au amuzat, au colorat si s-au intrecut in jocuri distractive pentru titlul de Regele Leu pentru o zi, castigand numeroase premii-surpriza.

Leuti au devenit si copiii vedetelor Alexandru Papadopol, Iuliana Marciuc, Roxana Iliescu, Elvira Deatcu si Octavian Strunila, care s-au distrat copios si au reusit sa ii introduca si pe parinti in lumea animata din jungla africana. Cu gandul la propria lor copilarie, Dana Rogoz si Madalina Draghici au salutat cu entuziasm lansarea pe DVD a fermecatoarei animatii, incercand in acelasi timp sa faca fata unei adevarate desfasurari de forte atunci cand cei mici le-au inconjurat pentru a le cere autografe.

"Regele Leu" s-a lansat la Baneasa Shopping City (GALERIE FOTO)

"Regele Leu" este povestea puiului de leu numit Simba, care invata in fiecare zi lectii de curaj, prietenie si modestie pentru a ajunge un bun conducator al regatului animalelor. In plus, puteti afla amanunte despre ideea filmului si alte povesti despre film urmarind elementele bonus: " O amintire - Don Hahn", "Gafe si scene cazute la montaj" si "Mandria Regelui Leu".

Un produs al Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, "Regele Leu" va putea fi procurat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D Combo Pack la preturile recomandate de 54,9 lei, 99,9 lei si, respectiv, 139,9 lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/regele-leu-s-a-lansat-la-baneasa-shopping-city-vezi-cine-a-venit-la-petrecere-galerie-foto-8850781
8850781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.