Record negativ la Brăila: Cinci oameni au murit în 24 de ore din cauza Covid 19

Autor: Petre Mazilu Postat la 09 septembrie 2020 2460 afişări

Cinci brăileni au murit în ultimele 24 de ore din cauza virusului SARS CoV-2. Este un record pentru judeţul Brăila care mult timp a avut cel mai mic număr de persoane infectate din întreaga ţară. În ultima perioadă, situaţia s-a schimbat şi a culminat cu cifrele raportate marţi de autorităţi.

Record negativ la Brăila: Cinci oameni au murit în 24 de ore din cauza Covid 19

Potrivit statisticilor, cinci persoane au murit în numai 24 de ore în judeţ, iar alte 17 s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele decedate sunt din oraşele Brăila şi Făurei.

Este un record pentru judeţul Brăila, care în prima parte a epidemiei avea foarte puţine cazuri de infectare şi decese provocate de coronavirus.

În ultima perioadă, situaţia s-a schimbat la Brăila, iar de la începutul săptămânii numărul infectărilor a crescut îngrijorător.

De la debutul epidemiei, în judeţul Brăila au fost înregistrate 1.922 de infectări şi 80 de decese. În prezent, în spitalele din Brăila sunt internate 296 de persoane, iar peste 500 de oameni sunt în carantină la domiciliu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
record,
brăila,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.