REALITATEA CRUNTĂ pe care toate guvernele României au ţinut-o SECRETĂ. Dezvăluirile sunt EXPLOZIVE. „I-am spus asta preşedintelui Iohannis”

Postat la 23 februarie 2017 78 afişări

REALITATEA CRUNTĂ pe care toate guvernele României au ţinut-o SECRETĂ. Dezvăluirile sunt EXPLOZIVE. „I-am spus asta preşedintelui Iohannis”

Când am fost invitat la Cotroceni, în 2015, după tragedia #Colectiv, în panelul celor 20 membri ai societăţii civile, a fost prima oară când reuşeam să vorbesc de pe poziţia unui om cu o istorie a telefonului ascultat în cea de om ascultat legal, cu atenţie, de către Preşedinte, pe un subiect evitat de mai toată presa oficială: serviciile secrete.

Poziţie pe care mi-o câştigasem nu numai după 12 de activism civic, dar şi ca ziarist de investigaţii ce publicase multe anchete pe vremea când cazul dosarelor îngropate la Berevoieşti scoteau la iveală cum SRI a încercat să ardă şi să-ngroape foarte multe dosare care “certificau participarea noilor sereişti la Mineriadă şi urmărirea demonstranţilor din Piaţa Universităţii” sau Străuleştiul victimelor Revoluţiei şi Mineriadei. 

Află aici REALITATEA CRUNTĂ pe care toate guvernele României au ţinut-o SECRETĂ. Dezvăluirile sunt EXPLOZIVE. „I-am spus asta preşedintelui Iohannis”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/realitatea-crunta-pe-care-toate-guvernele-romaniei-au-tinut-o-secreta-dezvaluirile-sunt-explozive-i-am-spus-asta-presedintelui-iohannis-16170599
16170599
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.