Reactia prinţului William după interviul în care, fratel său împreună cu soţia sa, Meghan Markle a adus acuzaţii de grave Casei Regale

Autor: Alexandru Negrici Postat la 12 martie 2021 140 afişări

Reactia prinţului William după interviul în care, fratel său împreună cu soţia sa, Meghan Markle a adus acuzaţii de grave Casei Regale

Tot mai multe reacţii apar după interviul acordat de Harry şi Meghan Markle. După comunicatul emis de Palatul Buckingham, prinţul William, al doilea iîn ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii şi fratele prinţului Harry, a reacţionat după acuzaţiile de rasism aduse Casei Regale.

Prinţul William a spus că nu a vorbit cu fratele său, Harry, după interviul în care, împreună cu soţia sa, Meghan Markle a adus acuzaţii de rasism Casei Regale.

El promite, însă, că o va face şi susţine că familia sa nu este una rasistă.

Scriitorul pe teme rasiale, Nikesh Shukla, a analizat declaraţia prinţului.

„Nu înţeleg cum avansează cineva dintr-o astfel de afirmaţie, pentru că atunci devine o conversaţie la modul <Da, eşti, (n.r. rasist) nu, nu eşti. Nu, nu suntem. Da, suntem, nu, nu suntem>, ceea nu este o conversaţie utilă. Nu cred neapărat că oamenii trebuie să-şi prezinte public călătoria spre învăţare (n.r. a ceea ce este sau nu rasist) în public. Suntem încă blocaţi în procesul de definire a ceea ce este rasismul, în loc să avem o conversaţie semnificativă despre cum să-l demontăm,” a spus Nikesh Shukla.

Acuzaţiile de rasism au fost făcute de Meghan Markle. Aceasta i-a relatat realizatoarei Oprha Winfrey un episod în care un membru al familiei regale era îngrijorat de culoare pielii pe care o va avea micuţul Archie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prinţ,
casa regală,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.