Reacţia INCREDIBILĂ a lui Ilie Năstase după înfrângerea Simonei Halep! A uimit pe toată lumea, în direct la TV

Postat la 12 iulie 2017 1044 afişări

Ilie Năstase a comentat înfrângerea Simonei Halep, din sferturile de finală de la Wimbledon. Fostul lider mondial spune că nu e deranjat de faptul că Simona nu a ajuns în fotoliul de lider, considerând că mai importante sunt turneele de Mare Şlem. Marele regret al lui "Nasty" e legat de faptul că Halep a fost eliminată chiar de Konta, jucătoarea care i-a atras şi suspendarea din partea ITF-ului.

Reacţia INCREDIBILĂ a lui Ilie Năstase după înfrângerea Simonei Halep! A uimit pe toată lumea, în direct la TV

Fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup consideră că Simona a fost, din nou, mult prea defensivă în punctele importante ale meciului şi a greşit atunci când a lăsat-o pe britanică să preia iniţiativa: "Din păcate, englezoaica a riscat mai mult. Şi în setul doi a avut şanse Simona. Atmosfera nu a contat, mai ales la început. Când Simona a condus, fanii nu se mai auzeau.

Simona nu a atacat când trebuia, punctele importante au fost jucate decisiv de Konta", a spus Năstase.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.