Războiul ofertelor operatorilor low-cost continuă. Wizz Air a lansat astăzi al doilea anunţ legat de trei noi rute. Vezi care sunt tarifele

Autor: Ioana Matei Postat la 03 noiembrie 2016 242 afişări

Războiul ofertelor operatorilor low-cost continuă. Wizz Air a lansat astăzi al doilea anunţ legat de trei noi rute. Vezi care sunt tarifele

Compania aeriană low-cost Wizz Air a mai făcut un anunţ referitor la noile rute pe care urmează să le inaugureze din România, acesta fiind al doilea anunţ publicat astăzi de reprezentanţii companiei. De data aceastea este vorba despre trei rute noi de la Aeroportul Internaţional din Suceava spre Italia. Noile zboruri spre Treviso, Bologna şi Roma Ciampino vor debuta pe 27 martie, respectiv 28 martie 2017. Cursele vor fi operate de trei ori pe săptămână spre Bologna şi Roma în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, respectiv de două ori pe săptămână pentru Treviso, lunea şi vinerea. Biletele sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe site-ul companiei de la 109 lei pe un segment.

Wizz Air a început să opereze zboruri cu tarife reduse de pe aeroportul din Suceava în august şi a lansat iniţial curse spre Londra Luton şi, la scurt timp, Milano. Anunţul de astăzi creşte numărul zborurilor operate din Suceava la cinci, spre două ţări: Italia şi Marea Britanie.

România reprezintă o piaţă cheie pentru Wizz Air, iar prezenţa companiei pe piaţa locală a crescut în mod semnificativ de la momentul lansării serviciilor sale în ţară începând cu 2007. Wizz Air este deja cea mai mare companie aeriană din România, iar pe viitor va creşte flota din ţară la 20 de aeronave până la finalul lui 2016, alocând inclusiv 4 aeronave Airbus A321, cu 230 de locuri, potrivit informaţiile trimise de reprezentanţii companiei.  ceea ce va oferi oportunităţi de călătorie şi mai convenabile pentru pasagerii din România şi pentru oaspeţii acestora. În prezent, compania operează pe 129 de rute, spre 54 de destinaţii, de la 10 aeroporturi locale.

În 2016 şi pentru pima parte din 2017, operatorul low-cost a anunţat deja că va începe 35 de noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv ruta internă între Bucureşti şi Cluj-Napoca. În cele 12 luni, până la 31 octombrie 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5,3 milioane de pasageri din şi spre România. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.