Război spaţial? Dimitri Medvedev anunţă că Rusia este gata să doboare sateliţii lui Elon Musk

Autor: Alexandru Stan Postat la 17 aprilie 2022 104 afişări

Război spaţial? Dimitri Medvedev anunţă că Rusia este gata să doboare sateliţii lui Elon Musk

Ruşii au anunţat o altă „operaţiune specială", de data aceasta în spaţiu. Dimitri Medvedev a ameninţat că Rusia este gata să doboare sateliţii Starlink ai lui Elon Musk.

Dimitri Medvedev a declarat că ruşii sunt pregătiţi să înceapă un război spaţial pentru a distruge sateliţii Starlink ai SpaceX. Potrivit acestuia, ghidarea şi reglarea focului asupra crucişătorului „Moskva" a fost realizată cu ajutorul acestor sateliţi.

La 26 februarie 2022, Elon Musk a anunţat că sateliţii Starlink au devenit activi peste Ucraina după o solicitare din partea guvernului ucrainean de a înlocui serviciile de internet distruse în timpul invaziei ruseşti.

Până la 22 martie 2022, SpaceX a trimis peste 3.500 de sateliţi pentru a permite ucrainenilor accesul la reţeaua Starlink.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sateliţi,
elon musk,
rusia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.