Rata mortalităţii, de 15 ori mai mare la nevaccinaţi faţă de vaccinaţi, în Italia - raport

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 septembrie 2021 125 afişări

Rata mortalităţii, de 15 ori mai mare la nevaccinaţi faţă de vaccinaţi, în Italia - raport

Rata mortalităţii este de 15 ori mai mare la persoanele nevaccinate faţă de cele vaccinate, arată un studiu făcut de Institutul Superior de Sănătate italian.

Cel mai recent raport al Institutului Superior de Sănătate dovedeşte că vaccinarea este prima armă pentru evitarea infectărilor, scrie La Stampa.

Riscul de infectare cu virusul Sars-CoV-2 la persoanele complet vaccinate faţă de cele nevaccinate s-a redus cu 77%. Internările în terapie intensivă sau decesele s-au redus cu 96%, iar spitalizările în general cu 93%.

Rata de spitalizare în ultimele 30 de zile pentru persoanele nevaccinate este de aproximativ 9 ori mai mare decât pentru cele vaccinate cu schemă completă (219,1 faţă de 24,5 spitalizări la 100.000 de locuitori).

În ce priveşte persoanele care au trecut de 80 de ani, în ultimele 30 de zile rata internărilor la terapie intensivă a celor vaccinate cu schemă completă este de 13 ori mai mică decât a celor nevaccinate (1,1 faţă de 14,8 la 100.000 de locuitori). Rata mortalităţii în rândul nevaccinaţilor este de 15 ori mai mare în comparaţie cu vaccinaţii complet (76,2 faţă de 5,0 la 100.000 de locuitori).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raport,
italia,
rata mortalităţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.