Răsturnare de situaţie pentru Marea Britanie. Visul britanic se năruie şi începe să moară

Postat la 09 iulie 2016 54354 afişări

Majoritatea cetăţenilor britanici s-au pronunţat, pe 23 iunie, în favoarea ieşirii ţării din Uniunea Europeană. La scurt timp după aceasta, s-a dezlănţuit ”iadul”

Răsturnare de situaţie pentru Marea Britanie. Visul britanic se năruie şi începe să moară

Majoritatea cetăţenilor britanici s-au pronunţat, pe 23 iunie, în favoarea ieşirii ţării din Uniunea Europeană. Londra nu a iniţiat încă procesul de ieşire din Uniunea Europeană. Liderii britanici speră că vor obţine în continuare acces la piaţa unică europeană după ieşirea din UE, dar fără a mai contribui la bugetul comunitar şi limitând accesul europenilor la locuri de muncă în Marea Britanie.

Sondajul de opinie a fost efectuat de Institutul YouGov în Germania, Franţa, Suedia, Finlanda şi Danemarca, în intervalul 30 iunie - 5 iulie.

 

Răsturnare de situaţie pentru Marea Britanie. Visul britanic se năruie şi începe să moară. Decizia germanilor, care nu lasă loc de interpretări

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
marea britanie
/actualitate/rasturnare-de-situatie-pentru-marea-britanie-visul-britanic-se-naruie-si-incepe-sa-moara-15522144
15522144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.