RĂSTURNARE de situaţie! Încă o companie aeriană vine la Bucureşti cu oferte de nerefuzat. Lovitură pentru operatorii din piaţă

Postat la 29 septembrie 2017 1846 afişări

Compania aeriană Air Canada va opera zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti către principalele aeroporturi ale Canadei: Montreal şi Toronto.

RĂSTURNARE de situaţie! Încă o companie aeriană vine la Bucureşti cu oferte de nerefuzat. Lovitură pentru operatorii din piaţă

Decizia companiei nord-americane a fost luată în urma discuţiilor cu şefii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), conform unui comunicat transmis de CNAB. Preţurile biletelor încep de la 650 de euro ( dus- întors) în iunie, conform datelor de pe site-ul companiei. 

 

Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coandă, din iunie 2018, pe rutele Bucureşti – Toronto şi Bucureşti - Montreal, patru curse săptămânale dus-întors. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.