Răsturnare de situaţie: Djokovic a avut COVID-19 în 16 decembrie

Autor: Laura Buciu Postat la 08 ianuarie 2022 287 afişări

Răsturnare de situaţie: Djokovic a avut COVID-19 în 16 decembrie

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a primit o scutire de la vaccinare pentru a intra în Australia după o infecţie cu SARS-CoV-2 în 16 decembrie, spun avocaţii săi în documentele depuse sâmbătă la instanţă.

Lui Djokovic i s-a interzis intrarea în Australia după ce a aterizat la Melbourne săptămâna aceasta pentru a juca la Australian Open pentru că nu era vaccinat.

Avocaţii starului au spus că Nole a avut COVID-19 în 16 decembrie, potrivit BBC.

Cel mai bun jucător de tenis din lume se află în prezent într-un centru de detenţie pentru imigranţi înaintea unui proces care va avea loc luni.

Cazul său a stârnit un mare protest în Australia şi a făcut furori în întreaga lume.

Djokovic, în vârstă de 34 de ani, s-a declarat împotriva vaccinării şi a primit o scutire medicală pentru a juca în turneu. Decizia i-a înfuriat pe mulţi australieni obişnuiţi.

Miercuri, oficialii Australian Border Force (ABF) au declarat că jucătorul „nu a furnizat dovezi adecvate” la aeroportul din Melbourne, deoarece o infecţie anterioară nu a fost un motiv valid pentru a intra fără vaccinare.

În documentele instanţei publicate sâmbătă, avocaţii lui Djokovic au spus că jucătorului i s-a acordat o viză temporară pentru a intra în ţară şi i-a fost acordată o „exceptare medicală de la vaccinarea COVID” de către Tennis Australia din cauza infecţiei sale recente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
djokovic,
tenis,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.