RAR oferă verificări gratuite prin intermediul campaniei “Vezi-ţi de maşină”

Postat la 13 octombrie 2016 1798 afişări

RAR oferă verificări gratuite prin intermediul campaniei “Vezi-ţi de maşină”

Registrul Auto Român a demarat la începutul lunii octombrie campania “Vezi-ţi de maşină” pentru a veni în sprijinul şoferilor români. RAR oferă verificări gratuite în cele peste 6.300 de service-uri partenere din întreaga ţară.

Campania a fost demarată odată cu venirea sezonului rece. Potrivit specialiştilor de la RAR, iarna este sezonul în care se produc cele mai multe incidente cauzate de defecţiunile tehnice ale automobilelor. Pentru a preîntâmpina astfel de situaţii, graţie reţelei de parteneri, instituţia oferă şoferilor din România o revizie gratuită. Campania este derulată cu sprijinul Asociaţiei Specialiştilor Auto din România şi are scopul de a reduce numărul accidentelor cauzate de defecţiuni tehnice. Perioada în care se pot face gratuit verificările este 1 octombrie – 30 noiembrie 2016.

Campania se adresează persoanelor fizice sau juridice cu domiciliul în România, care deţin sau utilizează un autoturism înmatriculat în ţara noastră. Fiecare autoturism poate fi verificat gratuit o singură dată, la service-urile partenere. Se au în vedere printre altele, instalaţia de iluminare, bateria, alternatorul, lichidul de frână, antigelul, plăcuţele şi discurile de frână, elementele de direcţie, sistemul de vizibilitate şi instalaţia de încălzire. Proprietarii maşinilor care pică testul nu sunt obligaţi să-şi remedieze problemele în service-ul unde au făcut constatarea.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gratuit,
campanie,
verificari,
masina,
rar,
roman,
service,
auto

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.