Qualitance a intrat în topul Financial Times al companiilor europene cu cea mai rapidă creştere

Autor: Florin Casota Postat la 18 mai 2017 419 afişări

QUALITANCE se situează pe locul 612 în ierarhia de 1000 de companii europene cu cea mai rapidă creştere, având o creştere a veniturilor de 165% din 2012 până în 2015, o rată medie de creştere anuală de 38.3%, venituri de 4.2 milioane euro şi 143 de angajaţi în 2015. Între cele cinci firme româneşti de IT care au fost incluse în topul Financial Times, QUALITANCE este a treia.

Qualitance a intrat în topul Financial Times al companiilor europene cu cea mai rapidă creştere

"Suntem onoraţi că am fost incluşi în acest prestigious clasament, deoarece este încă o dovadă a recunoaşterii internaţionale de care se bucură dezvoltarea remarcabilă a QUALITANCE. Rezultatele noastre financiare din 2016 reflectă aceeaşi creştere rapidă, mai ales că studioul de inovaţie din San Francisco, LaunchPodium, ni s-a alăturat şi am deschis un birou al companiei la Sydney. Noile noastre servicii dedicate inovaţiei reprezintă un nou capitol în povestea dezvoltării noastre", a declarat Radu Constantinescu, Managing Partner QUALITANCE.

“Faptul că am ajuns pe lista Financial Times a companiilor cu cea mai rapidă creştere e cu atât mai important pentru noi cu cât coincide cu aniversarea a 10 ani de QUALITANCE. Suntem încântaţi că reuşim să integrăm tehnologiile emergente - machine learning, IoT şi realitate virtuală - în viaţa de zi cu zi a companiilor şi a societăţii, în general. Nominalizarea înseamnă pentru noi recunoaşterea valorii create prin alăturarea capacităţii de a livra tehnologie la nivel de produs cu consultanţa specializată în inovaţie şi tehnologii de ultimă generaţie. Includerea pe lista Financial Times coincide si cu lansarea unei noi linii de business dedicate dezvoltării propriilor produse”, a afirmat Ioan Iacob, CEO QUALITANCE.

Realizarea acestui clasament a început cu selectarea de către Statista şi Financial Times a mii de companii europene drept potenţiale candidate. Pentru a intra în clasamentul Financial Times, o companie trebuie să fi avut venituri de cel puţin 100.000 de euro în 2012 şi de cel puţin 1,5 milioane de euro în 2015, o creştere prepondent organică a veniturilor din 2012 până în 2015 şi să fie o companie independentă (să nu fie filială sau birou al unei alte firme). Mai mult, compania trebuie să aibă sediul în una din cele 31 de ţări europene.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.