PSD: Iohannis şi Cîţu trebuiau primiţi cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 aprilie 2021 97 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu ar fi trebuit primiţi cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară şi covor roşu, sunt de părere social-democraţii: „Tare le place să ambaleze frumos coliva şi să spună că e cozonac”.

PSD: Iohannis şi Cîţu trebuiau primiţi cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino

„Iohannis şi Cîţu trebuiau primiţi cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară şi covor roşu! În pandemie, România a ajuns din producător, un simplu depozitar de vaccinuri. Nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potenţiale capacităţi de producţie pentru vaccinuri! Pur şi simplu nu le-a păsat”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii critică faptul că la Cantacuzino nu se produce decât un supliment natural.

„Pe modelul măştilor-fantomă de la Romarm, guvernarea Cîţu-Iohannis n-a fost în stare să producă la “Cantacuzino” altceva în afara unui banal supliment alimentar! Atât s-a putut! În schimb, tare le place să ambaleze frumos coliva şi să spună că e cozonac”, se arată în finalul postării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
cîţu,
iohannis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.