PSD: Clotilde Armand minte

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 august 2021 68 afişări

„Clotilde Armand minte. 9 luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înţelegere cu mafia din care pierd cetăţenii, iar gunoiul rămâne pe străzi”, transmite PSD.

PSD: Clotilde Armand minte

Conform unei postări a preşedintui interimar PSD Sector 1, Petre Florin Manole, sumele datorate de primărie, „anunţate luni de zile ca exagerate, neplătite şi de aceea purtătoare de penalităţi, încep acum să fie plătite, conform acestei înţelegeri”.

Înjumătăţirea prestaţiilor companiei de salubrizare înseamnă, conform sursei citate, în primul rând un serviciu public înjumătăţit, incomplet, deficitar şi insuficient.

„Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzile din Sectorul 1. Iar tot acest eşec administrativ e anunţat de Clotilde Armand ca o mare realizare! Pentru primarul Sectorului 1 şi toţi fanii săi, iată o problemă de aritmetică elementară: <Clotilde Armand cumpără miercuri două pâini cu doi lei. Joi, cumpără o pâine cu un leu. Calculaţi cu cât a scăzut preţul pâinii>. Cu 0 (zero) lei! Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu ştie aritmetică, ori vă minte cu neruşinare. P.S. Am aflat cu toţii din presă despre înţelegere, nu de pe site-ul primăriei, nu dintr-un anunţ oficial, pentru că transparenţa a fost pentru USR doar un slogan”, susţine Petre Florin Manole.

Clotilde Armand a anunţat că Romprest a acceptat să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului.

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, faţă de 20 de milioane de lei, cât a cerut iniţial”, a scris primarul Sectorului 1 din Bucureşti pe Facebook.

Clotilde Armand spunea că banii recuperaţi şi salvaţi vor fi investiţi masiv în infrastructură, şcoli şi spitale: „în comunitate”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
psd,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.