PSD acuză Guvernul că majorează valoarea tichetelor de masă cu un ban

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 octombrie 2020 49 afişări

Fostul ministru social democrat al Muncii Marius Budăi acuză Guvernul că vrea să majoreze valoarea tichetelor de masă cu un ban: „Cîţu şi Violeta Alexandru le transmit românilor că nu dau nici măcar doi bani pe ei”.

PSD acuză Guvernul că majorează valoarea tichetelor de masă cu un ban

„Ultima umilinţă a guvernului PNL la adresa românilor este incredibilă. Vorbim despre creşterea în bătaie de joc - cu un ban – a valorii tichetelor de masă! Fantasticul premier Cîţu şi Violeta Alexandru sunt demnitarii care au semnat această nesimţire absurdă. Au crescut valoarea tichetului de la 20 de lei la 20 de lei şi un ban”, spune fostul ministru social-democrat al Muncii, Marius Budăi.

El mai spune că românii au ajuns „de la guvernul zero al lui Cioloş la guvernul un ban al dreptei unite de Nicuşor Dan”.

„Preţurile alimentelor au crescut între 5 şi 15%, dar Cîţu şi Violeta Alexandru le transmit românilor că nu dau nici măcar doi bani pe ei”, conchide Budăi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
budăi,
tichete de masă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.