PSA, producătorul Peugeot, a raportat un profit aproape dublu în 2016 faţă de 2015

Postat la 23 februarie 2017 111 afişări

Compania care deţine producătorul francez de maşini Peugeot a raportat un profit aproape dublu, pe fondul prezentării intenţiei de a cumpăra brandurile Opel şi Vauxhall de la General Motors (GM), potrivit BBC.

PSA, producătorul Peugeot, a raportat un profit aproape dublu în 2016 faţă de 2015

Profitul net al PSA Group, care deţine, de asemenea, şi Citroen, a ajuns la 1,73 miliarde de euro, anul trecut.

PSA a anunţat că marja operaţională, nivelul profitului generat de vânzări a crescut de la 5% în 2015, la 6% în 2016. Acesta este al treilea an la rând în care marja operaţională, vânzările şi profitul net ale grupului au înregistrat creşteri.

Posibilitatea ca PSA să cumpere brandurile europene deţinute de GM a crescut temerea ca oamenii să îşi poată pierde locurile de muncă din compania Vauxhall în Marea Britanie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.