Protest cu îmbrânceli la Oltchim Râmnicu Vâlcea. 400 de angajaţi ai combinatului reproşează politica societăţii

Postat la 30 august 2011 18 afişări

Aproximativ 400 de angajaţi de la Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea protestează, marţi, în faţa Pavilionului principal al unităţii, la un moment dat manifestanţii îmbrâncindu-l şi stropindu-l cu apă pe reprezentantul acţionarului minoritar al societăţii, respectiv firma germană PCC SE.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea, între reprezentantul firmei PCC SE, care era însoţit de un avocat, şi protestatari a fost format imediat un cordon de protecţie, iar manifestările violente au încetat. "A fost necesară intervenţia jandarmilor care au oprit această busculadă. Din ce am văzut eu reprezentantul în cauză nu a fost lovit, iar ulterior a intrat în clădire printr-o intrare laterală. Rămânem la faţa locului pentru a preîntâmpina alte acte de violenţă. Salariaţii au fost dispersaţi la intrarea principală în clădire a pavilionului unităţii şi la cele două intrări laterale ale acesteia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea, lct. Cosmin Iordache. Protestatarii reproşează reprezentantului acţionarului minoritar că prin politica societăţii a adus prejudicii societăţii Oltchim Râmnicu Vâlcea şi spun că s-a dat dovadă de lipsă de loialitate faţă de conducerea combinatului vâlcean, care a avut drept consecinţă crearea unor situaţii negative.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oltchim,
proteste,
angajati
/actualitate/protest-cu-imbranceli-la-oltchim-ramnicu-valcea-400-de-angajati-ai-combinatului-reproseaza-politica-societatii-8673692
8673692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.