Programul Rabla 2018, demarat de Ministerul Mediului. Prima de casare rămâne la 6.500 de lei

Postat la 15 martie 2018 340 afişări

Ministrul Mediului a lansat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Rabla) şi Programul Rabla Plus. Cuantumul primei de casare pentru Programul „Rabla Clasic” va rămâne, în 2018, la 6.500 de lei pentru fiecare autovehicul uzat, mai vechi de opt ani, dat spre casare.

Programul Rabla 2018, demarat de Ministerul Mediului. Prima de casare rămâne la 6.500 de lei

„Persoanele fizice pot începe din acest moment să meargă la producătorii validaţi în vederea îndeplinirii formalităţilor de înscriere pentru a-şi achiziţiona un autovehicul nou, cu emisii scăzute, în locul celui vechi, poluant. În acelaşi timp, persoanele juridice pot depune, începând de astăzi, dosare de acceptare la Administraţia Fondului pentru Mediu, în condiţiile Ghidului de finanţare, până pe 28 septembrie 2018. Anul acesta, Guvernul, prin Administraţia Fondului pentru Mediu, a alocat pentru <<Rabla Clasic>> suma de 133 milioane lei. Deci, aproximativ 19.000 de autovehicule noi vor ajunge pe şoselele României", a declarat, joi, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, la conferinţa de lansare a programului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.