Programul de lucru, redus la cinci ore pe zi! Cum prosperă compania care a aplicat noua normă

Postat la 13 octombrie 2015 22 afişări

Dacă timpul înseamnă bani, în cazul unei companii americane programul redus de lucru al angajaţilor… face toţi banii. În general, un salariat munceşte 8 opre pe zi. În cazul unei firme din San Diego, programul de lucru a fost redus la cinci ore. Iar veniturile au crescut!

Programul de lucru, redus la cinci ore pe zi! Cum prosperă compania care a aplicat noua normă

Ideea unui program de lucru redus a fost dezbătută în toate felurile de-a lungul timpului. S-au făcut tudii, experimente, conferinţe… Însă doar o companie a avut curajul să o şi aplice. Mai precis, Stephen Aarstol, un antreprenor din San Diego (California), producător de placi de stand up paddling, a redus programul angajaţilor săi la cinci ore pe zi. Decizia a fost luată în luna mai a acestui an, iar de atunci compania prosperă.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/programul-de-lucru-redus-la-cinci-ore-pe-zi-cum-prospera-compania-care-a-aplicat-noua-norma-14830732
14830732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.