Prognoză specială pentru Bucureşti. Ce urmeaza după caniculă

Autor: Petru Mazilu Postat la 22 august 2023 227 afişări

Prognoză specială pentru Bucureşti. Ce urmeaza după caniculă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti valabilă până joi. După caniculă ar putea să apară vijelii şi averse, avertizează meteorologii.

Prognoza specială vizează intervalul 22.08.2023, ora 10:00 - 24.08.2023, ora 10:00.

Valul de căldură, canicula şi disconfortul termic vor persista, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime vor fi de 37...39 de grade, iar cele minime de 20...23 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales în seara şi noaptea zilei de miercuri, când va creşte probabilitatea pentru intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii, descărcări electrice şi averse, a precizat ANM.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.