Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Autor: Laura Buciu Postat la 04 februarie 2022 417 afişări

Luna februarie va avea temperaturi normale pentru această perioadă, uşor mai ridicate în Nord şi Est. Precipitaţii vor apărea mai mult în zonele montane. Luna martie nu vine cu surprize din punct de vedere meteorologic, iar ploile vor fi puţine, potrivit prognozei AMM pe 4 săptămâni.

Prognoza meteo pe 4 săptămâni

7 - 14 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul ţării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zonele montane, dar şi deficitar în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

14 - 21 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate în nord- estul ţării, dar şi uşor mai coborâte la munte. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

21 - 28 februarie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în toate regiunile.

28 februarie - 7 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă deficitară în toată ţara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoză,
ploaie,
martie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.