Prognoza de Revelion: Anunţul ANM legat de ninsori şi un strat nou de zăpadă

Postat la 28 decembrie 2018 84 afişări

În noaptea dintre ani sunt anunţate temperaturi normale pentru această perioadă, cu precipitaţii slabe cantitativ şi izolate, anunţă ANM. Cei care aleg staţiunile montane de Revelion se vor bucura de un strat nou de zăpadă, însă la altitudini înalte există pericolul de avalanşe.

Prognoza de Revelion: Anunţul ANM legat de ninsori şi un strat nou de zăpadă

În ţară, în preajma Anului Nou, temperaturile maxime pot depăşi în unele zone ale ţării 9-10 grade, iar minimele vor coborî sub zero grade, anunţă meteorologii. În Capitală, vremea se va menţine frumoasă, cu valori ridicate pe timpul zilei.

"În ultimele zile ale anului vremea va fi caracterizată în general de valori peste mediile multianuale, o vreme caldă cu minime care doar local vor coborî sub pragul de îngheţ, vor fi valori de -4, -5 grade, cu precipitaţii în majoritatea zonelor ţării însă precipitaţii slabe.

În general precipitaţii mixte, în Nord şi Centru mai apar şi lapoviţe şi ninsori, în rest predomină ploile dar acestea au caracter local şi temporar cum se va întâmpla şi în zona Capitalei unde aşteptăm în continuare temperaturi peste mediile perioadei, valori care nu vor coborî sub 0 grade noaptea şi la amiază 5-6-7 chiar 8 grade în următoarele zile.

În următoarele zile vor mai fi temperaturi ridicate în special în partea de sud, cu deosebire în Oltenia, din nou valorile termice pot trece de 10 grade", a declarat pentru MEDIAFAX, Teodora Cumpănaşu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
anm,
revelion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.