Profesor din Tulcea, condamnat la închisoare cu executare pentru mită la bacalaureat

Postat la 15 aprilie 2016 138 afişări

Un profesor de matematică, din Tulcea, a primit cinci ani şi opt luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de Curtea de Apel Constanţa, de fraudarea sesiunilor de bacalaureat din 2014, anunţă, vineri, Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

Profesor din Tulcea, condamnat la închisoare cu executare pentru mită la bacalaureat

 Potrivit unui comunicat, Ovidiu Marius Tîrlogeanu, profesor de matematică în municipiul Tulcea, a fost judecat şi găsit vinovat, definitiv, de Curtea de Apel Constanţa pentru trafic de influenţă, complicitate la luare de mită şi luare de mită, fiind condamnat la cinci ani şi opt luni de închisoare cu executare, anunţă reprezentanţii DGA.

Potrivit acestora, profesorul a fost găsit vinovat pentru fraudarea examenului de bacalaureat 2014, sesiunile iunie – iulie şi august – septembrie, desfăşurat în municipiul Tulcea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profesor-din-tulcea-condamnat-la-inchisoare-cu-executare-pentru-mita-la-bacalaureat-15259482
15259482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.