Procurorii au ridicat maşinile de lux confiscate în cazul fraţilor Tate

Autor: Laura Buciu Postat la 14 ianuarie 2023 35 afişări

Procurorii au ridicat maşinile de lux confiscate în cazul fraţilor Tate

Autorităţile din România au început sâmbătă să ridice maşinile de lux confiscate în cadrul unei anchete penale privind presupusul trafic de persoane care a dus la arestarea fraţilor Tristan şi Andrew Tate.

Procurorii români de combatere a crimei organizate i-au reţinut pe fraţii Tate pe două suspecte din România la 29 decembrie, fiind acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Un reporter Reuters a văzut mai multe maşini, printre care un Rolls-Royce, un BMW şi un Mercedes-Benz, care au fost luate din complexul Tate de la periferia capitalei, Bucureşti, pentru a fi transportate la un depozit.

La începutul acestei săptămâni, procurorii au declarat pentru Reuters că au confiscat 15 vehicule de lux şi peste 10 proprietăţi şi case aparţinând suspecţilor în Bucureşti şi în judeţele Prahova şi Braşov pentru a împiedica vânzarea sau ascunderea bunurilor.

Avocatul lui Tate nu a făcut comentarii.

Cei patru suspecţi au contestat mandatul de arestare de 30 de zile la începutul acestei săptămâni, dar Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia şi a declarat că aceştia ar trebui să rămână în custodia poliţiei.

Tate, un fost concurent la reality show-ul britanic Big Brother, a căpătat notorietate pentru remarci misogine şi discursuri instigatoare la ură. Comentariile sale au făcut ca el să fie interzis pe toate platformele majore de socializare, deşi contul său de Twitter a redevenit activ în noiembrie, după ce Elon Musk a achiziţionat platforma.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tate,
confiscat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.