Probleme în alimentarea cu energie electrică în mai multe judeţe din ţară

Autor: Dorin Oancea Postat la 08 ianuarie 2021 154 afişări

Mai multe judeţe din ţară au probleme în alimentarea cu energie electrică, au confirmat pentru MEDIAFAX surse oficiale din Transelectrica.

Probleme în alimentarea cu energie electrică în mai multe judeţe din ţară

În prezent dispeceratul naţional caută soluţii pentru remedierea problemelor.

Presa locală raportează întreruperi în alimentarea cu electricitate în cea mai mare parte a oraşului Sibiu.

Alte publicaţii vorbesc despre întreruperi în tot nord-vestul ţării.

O postare a combinatului chimic Azomureş vorbeşte despre eliberarea unei cantităţi de substanţe chimice în aer.

„Avaria din sistemul naţional de transport al energiei electrice a determinat oprirea mai multor instalaţii de pe platformă. Oprirea s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă. Vom reveni cu detalii.

O întrerupere neaşteptată a energiei electrice din sursă externă a determinat oprirea/punerea în siguranţă a instalaţilor de pe platforma Azomureş. Drept urmare, în zona platformei poate fi observat un nor de culoare brun/roscat, cauzat de oprirea uneia dintre instalaţile de producere a acidului azotic. Menţionăm ca nu există pericol pentru angajaţi şi pentru comunitatea locală. Autorităţile cu atribuţii în domeniu au fost anunţate”, a anunţat combinatul.

- vom reveni -

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
furnizare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.