Problema severă care a devenit un fenomen în România. Unul din patru români se confruntă cu ea în fiecare zi

Autor: Maria Bîrnaure Postat la 16 aprilie 2016 437 afişări

Problema severă care a devenit un fenomen în România. Unul din patru români se confruntă cu ea în fiecare zi

România  este a şaptea ţară ca mărime din Uniunea Europeană. Integrarea în urmă cu aproape zece ani în spaţiul comunitar a redat speranţa românilor. Cu toate acestea, după atâta timp, România nu a reuşit să-şi depăşească problemele, ritmul de recuperare a diferenţelor faţă de celelalte ţări fiind foarte lent.

Astăzi, la aproape zece ani de la integrare, aproape 25 la sută dintre români se confruntă cu o problemă extrem de severă care face ca ţara noastră să fie pe locul doi în topul negativ al UE. Datele sunt oficiale şi au fost publicate recent de Institutul European de Statistică.

Află aici care este problema severă care a devenit un fenomen în România

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
eurostat,
/actualitate/problema-severa-care-a-devenit-un-fenomen-in-romania-unul-din-patru-romani-se-confrunta-cu-ea-in-fiecare-zi-15261303
15261303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.