Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, urmărit penal

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 februarie 2023 31 afişări

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este urmărit penal pentru abuz în serviciu, anunţă DNA. Negoiţă ar fi aprobat emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii şi intabulării unui bloc situat în zona centrală a municipiului Bucureşti.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, urmărit penal

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspectul Negoiţă Robert Sorin, la data faptelor şi în prezent primar al

Sectorului 3 Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”, transmite DNA.

Prororii arată că, în perioada 2015-2021, suspectul Robert Negoiţă ar fi aprobat emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii şi intabulării unui bloc situat în zona centrală a municipiului Bucureşti.

În cauză se efectuează acte de urmărire penală şi faţă de alte persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
negoiţă,
dna,

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.