Primarul Nicuşor Dan anunţă că a numit un director nou la Spitalul Clinic Colţea

Autor: Petru Mazilu Postat la 21 iulie 2021 80 afişări

Primarul oraşului Bucureşti Nicuşor Dan anunţă că nu a prelungit mandatul directorului de la Spitalul Clinic Colţea. Până la organizarea unui concurs, pe locul vacant a fost numit un director interimar.

Primarul Nicuşor Dan anunţă că a numit un director nou la Spitalul Clinic Colţea

Anunţul primarului capitalei a fost făcut pe Facebook.

„Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta”, a scris Nicuşor Dan pe reţeaua de socializare.

Edilul şef a explicat de ce a luat decizia.

„Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital şi în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulţumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a precizat Nicuşor Dan.

Până la organizarea concursului, conducerea interimară a Spitalului Colţea va fi asigurată de Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colţea,
spital,
director

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.