Primarul General al Capitalei spune că autorităţile şi-au făcut treaba, dar imaginile din Bucureşti spun altă poveste - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 ianuarie 2017 105 afişări

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că autorităţile şi-au făcut datoria şi au monitorizat permanent cum se face deszăpezirea în Bucureşt, dar firmele care ar fi trebuit să cureţe zăpada de pe străzi şi trotuare vor fi cu siguranţă amendate, fiindcă era loc de mai bine.

Realitatea de pe străzile Bucureştiului pare a fi totuşi alta: staţii de autobuz acoperite de zăpadă, pietoni care circulă pe marginea drumului şi sute de străzi pe care nu a acţionat niciun utilaj de deszăpezire.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.