Primarul din România care îşi conduce localitatea din puşcărie. Şedinţele de consiliu le ţine pe Facebook

Postat la 16 iunie 2016 172 afişări

Primarul din România care îşi conduce localitatea din puşcărie. Şedinţele de consiliu le ţine pe Facebook

Cherecheş conduce Baia Mare din puşcărie! Încarcerat din 27 aprilie, primarul suspendat şi reales din Baia Mare ţine „şedinţe operative pe Facebook”. Nu ar fi nimic nou, mai ales pentru că acesta a fost unicul lui mod de comunicare cu exteriorul pe întreaga perioadă a campaniei electorale. Strategia s-a dovedit a fi una de succes, deoarece a fost reales de peste 70% dintre băimărenii care au trecut pe la urne.

În cea mai recentă postare făcută chiar în dimineaţa zilei de miercuri, 15 iunie, edilul, care nu a fost încă învestit în noul mandat pentru că nu există un cadru legislativ pentru astfel de cazuri, le trasează sarcini colegilor consilieri.

“’Şedinţă’ operativă… pe Facebook

Un alt fel de mesaj, pentru colegii mei din primărie, din Consiliul Local actual şi cel care urmează să fie investit.

Dragi colegi, colaboratori şi prieteni,

vă mulţumesc pentru munca şi implicarea voastră şi vă amintesc ce vă spuneam mereu: din frică, nimeni nu a construit nimic! Vă rog să continuaţi să munciţi cu curaj şi să nu blocaţi proiectele noastre pentru oraş. Ca să fiu mai concret:

Primul şi cel mai important proiect e Baia Mare – Capitală Europeană a Culturii în 2021. Vă rog să nu distrugeţi această şansă a oraşului, judeţului şi regiunii noastre. Fiţi alături de oamenii entuziaşti din Fundaţia Baia Mare 2021, Andreea Ciortea şi Vlad Tăuşance şi ajutaţi-i în proiectele lor. Ei au salvat onoarea oraşului şi au organizat un eveniment fabulos: Street Delivery în Baia Mare, acum când Consiliul Local şi Primăria s-au ferit să organizeze Zilele Culturale. Mulţumesc, Andreea! Mulţumesc, Vlad! Sprijiniţi-l pe directorul Teatrului Municipal, Radu Macrinici, în organizarea Festivalului Atelier care va începe în câteva zile. Susţineţi teatrul şi nu uitaţi de oamenii care trebuie să-şi ia salarii, inclusiv cei de la Fanfara Municipală”, a scris Cherecheş pe pagina sa de Facebook.

Edilul încarcerat nu-i omite aproape pe niciunul dinrte consilierii Coaliţiei pentru Baia mare, platformă înfiinţată de el şi care a obţinut majoritatea în CL Baia mare la alegerile din 5 iunie.

„Colegii mei, din Consiliul Local, Pop Ştefan şi Rob Marinel, au o misiune pe care le-o încredinţez. Să susţină clubul nou înfiinţat Minaur, să cheme la o întâlnire antrenorii, sponsorii vechi şi să pornească acest proiect, atât pentru handbal fete, cât şi pentru handbal băieţi. Chiar dacă ar fi să o luăm de la zero, important e să se constituie colaborarea dintre Minaur – Academia Minaur – CSŞ2 – Extrem (cu toată supărarea mea pentru familia Negruţ). Vă rog să rugaţi fetele de la HCM care şin la oraşul nostru să ne ajute în proiect, chiar dacă ar fi să pornim din divizia secundă. Avem nevoie de ele pentru ca în doi ani să fim iarăşi ce am fost. La fel şi cu echipa de băieţi. Pentru handbal băieţi, proiectul pe care trebuie să-l consolidăm este cel al Academiei Minaur. Pe structura academiei trebuie să clădim viitorul. DNA! Nimeni dintre cei ce au făcut posibilă performanţa în handbal în Baia Mare nu au dus bani acasă, dimpotrivă, au ajutat cu bani, cu priceperea lor, cu timpul lor, cu sănătatea lor. Sunteţi fericiţi că aţi distrus munca noastră?! Ştiu că nu vă interesează. Ştiu că nu ţineţi la acest oraş, nefiind băimăreni”, a mai adăugat Cherecheş în postarea de pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primarul-din-romania-care-isi-conduce-localitatea-din-puscarie-sedintele-de-consiliu-le-tine-pe-facebook-15496831
15496831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.