LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Primarul Craiovei: ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze

Autor: Petru Mazilu Postat la 20 aprilie 2021 151 afişări

Primarul oraşului Craiova Olguţa Vasilescu anunţă că locuitorii oraşului evită centrele de vaccinare AstraZeneca şi autorităţile se gândesc să închidă unul dintre acestea. Oamenii au văzut tot felul de lucruri la televizor, sunt de înţeles, dar vaccinarea rămâne singura soluţie, spune edilul şef.

Primarul Craiovei: ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze

Primarul Olguţa Vasilescu anunţă că din cauza numărului mic de persoane care se vaccinează cu AstraZeneca, autorităţile se gândesc să închidă un centru din Craiova care utilizează acest ser.

„Ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze cu AstraZeneca, a văzut tot felul de informaţii la televizor. Oamenii sunt de înţeles”, a declarat Olguţa Vasilescu, la Digi 24.

Primarul Craiovei mai spune că vaccinarea reprezintă singura variantă pentru redeschiderea economiei. Campania de vaccinare trebuie să fie mai agresivă, este opinia primarului.

„Totuşi, economia nu va fi repornită dacă nu ne vaccinăm. Campania trebuie să fie mult mai agresivă, dacă nu vaccinăm, economia nu se va deschide”, a precizat Vasilescu.

Din cauza interesului scăzut pentru vaccinare, autorităţile craiovene nu iau în calcul să deschidă un centru de vaccinare de tipul drive-thru. „Nu ne gândim să deschidem drive-thru, nu este nevoie”, a precizat Olguţa Vasilescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
olguţa vasilescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.