Prima amendă la un centru comercial ce încalcă regulile de intrare

Autor: Andreea Tobias Postat la 29 octombrie 2021 50 afişări

Un centru comercial din Cluj-Napoca a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că încălca regulile de intrare cu certificatul verde.

Prima amendă la un centru comercial ce încalcă regulile de intrare

Conform IPJ Cluj, poliţiştii din Cluj-Napoca s-au sesizat joi că într-un centru comercial nu sunt respectate măsurile de prevenire şi combatere a efectelor Covid-19.

Practic, în zona de acces în centrul comercial erau afişate panouri şi delimitate două culoare distincte ce indicau faptul că pe un culoar este permisă intrarea în întregul spaţiu comercial prin prezentarea certificatului verde Covid, pe culoarul ce duce doar în zona hipermarketului nefiind necesară prezentarea acestuia.

Poliţiştii au dispus eliminarea afişelor neconforme, societatea fiind amendată cu 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite prin HG 1090/2021.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
centru comercial,
amendă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.