Preşedintele Jair Bolsonaro „scutură” Brazilia şi cere fapte, nu lacrimi

Autor: Marga Nitu Postat la 05 martie 2021 73 afişări

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro bate cu pumnul în masă şi le cere brazilienilor să înceteze „văicăreala”. În Brazilia, au murit peste 260 de mii de oameni infectaţi cu SARS-CoV-2.

Preşedintele Jair Bolsonaro „scutură” Brazilia şi cere fapte, nu lacrimi

„Încetaţi nervozitatea şi văicăreala. Cât va mai dura plânsul? Trebuie să ne confruntăm cu problemele, da. Unde va ajunge Brazilia dacă oprim (lockdown-ul n.r.)?”, spune Bolsonaro.

În ultimele zile, Brazilia a înregistrat recorduri de decese, cu peste 1700 de morţi raportate în 24 de ore.

Brazilia este a doua ţară din lume la numărul de decese COVID-19, după Statele Unite. În pandemie au murit 260 de mii de oameni, iar autorităţile locale au impus restricţii în Brasilia şi Sao Paulo. Rio de Janeiro a intrat în carantină totală.

Marcelo Franze, asistent medical, a mărturisit că îl sperie numărul pacienţilor care vin la spital. „Numărul zilnic de spitalizări este în creştere, mulţi pacienţi ajung şi se află într-o stare mai gravă”, spune el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jair bolsonaro,
brazilia,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.